Bóna Zoltán: A szlovákiai magyarok 90%-a MKP-s! [napigerzson]

Új arcok a politikában? Remek! Ezúttal a bátorkeszi Bóna Zoltánnal beszélgettem, aki a Fiatal Függetlenek csapatát erősíti, és aki az MKP választási listájának 29. helyéről próbál majd a parlamentbe jutni.

– Bóna Zoltán? Az meg kicsoda? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket hallani veled kapcsolatban. Próbálj meg válaszolni rájuk!

Olyan fiatal vagyok, akinek tinédzser kora óta élete a közösségszervezés. Erről szólt a Diákhálózatban, a Gombaszögi Nyári Táborban vagy a Bátorkeszi Borfesztiválon végzett munkám. Biztosan nem én vagyok a legrégebb ideje politikában mozgó jelölt, de úgy érzem, azok közé tartozom, akik tudnak valami újat mutatni.

– Mint például?

Olyan értékeket képviselünk, amik ma hiányoznak a közéletünkből. Függetlenek vagyunk az életünket megkeserítő korrupciótól és a szélhámos milliárdosoktól. Több olyan kezdeményezésünk volt, amivel megmutattuk, hogy kiállunk magunkért: tettünk a kétnyelvűségért, a helyi termékek népszerűsítéséért, Malina Hedvigért. Akkor is, amikor a hivatásos politikusok egymással voltak elfoglalva. Magunkat adtuk eddig is és ez a választások után is így lesz.

Tovább a bejegyzésre »